Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 93 gasten en geen leden online

De organisatie voor de 4e editie van het Noordlimburg Fietsweekend op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 is weer in volle gang. U doet dit jaar toch ook weer mee? De voorinschrijving is per 24 maart 2019 te geopend (zie pagina inschrijven) en het bespaart u € 2,50 per deelnemer t.o.v inschrijven bij de start- en finishlocatie. Vier gloednieuwe fietstroutes heeft de organisatie weer weten te vinden die u verschillende landschappen in Noord-Limburg en Oost-Brabant bieden. Onderweg zijn er weer de vertrouwde stempelposten waar u onder het genot van een hapje en drankje even kunt uitrusten of genieten van de lekkere zon op een terras. Ook dit jaar kunt u weer kiezen uit 30 en 60 km per dag en u kunt zelf bepalen welke afstand u per dag fietst. Het is ook mogelijk om 30 km op één dag te fietsen en 60 km op de andere dag.

Download hier de nieuwe flyer van het Noordlimburgs Fietsweekend.

De organisatie rekent weer op uw sportieve deelname. Wij doen ons best om u een fantastisch fietsweekend te bieden in een fantastische omgeving. De start- en finishlocatie is zoals vertrouwd gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen (gemeente Gennep).

Welkom op de website van het Limburgs Fietsweekend. Een nieuw initiatief op fietsgebied met inmiddels drie succesvolle edities door het mooie Noord-Limburg, Oost-Brabant en Gelderland.

U kunt zelf kiezen uit fietsroutes van 30 of 60 km om in uw eigen tempo over verkeersluwe wegen en fietspaden te fietsen. De fietsroutes op zaterdag en zondag zijn totaal verschillend en de route van 60 km overlapt maar gedeeltelijk met die van 30 km.

Onderweg zijn er controleposten waar u kunt rusten en iets eten en drinken. De fietsroutes zijn volledig uitgepijld en op drukke verkeerspunten staan verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek. Voldoende redenen om de derde editie in uw agenda te noteren. Het Noordlimburgs Fietsweekend biedt voor elk wat wils en staat op en voor gezinnen met kinderen, ouderen met een elektrische fiets en sportieve toerfietsers. Het is ook mogelijk om slechts één dag deel te nemen. Start- en finishplaats is gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen. Kijk verder op deze site voor aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving en verdere informatie over de fietsroutes.

Tot ziens in ons mooie Noord-Limburg!

Agenda

29 juni 2019
09:00AM - 05:00PM
4e editie Noordlimburgs Fietsweekend 2019
30 juni 2019
09:00AM - 05:00PM
4e editie Noordlimburgs Fietsweekend 2019

Het weer