Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 114 gasten en geen leden online

Sinds 1 april 2018 is het mogelijk om u in te schrijven als deelnemer aan het Noordlimburgs Fietsweekend editie 2018. De editie 2018 is verplaatst naar het vierde weekend van juni vanwege de vroege schoolvakantie in Zuid-Nederland waardoor start-en-finish locatie gesloten is.

Op de pagina INSCHRIJVEN staat een formulier dat u ingevuld kunt insturen. Daarnaast vindt u daar instructies om het inschrijfgeld over te maken. De fietsroutes voor de editie 2018 zijn inmiddels uitgezet en de eerste verkeersregelaars volgen reeds hun cursus. De voorbereidingen liggen op schema om er een onvergetelijke derde editie van te maken. Op zondag zullen er een paar klimmetjes in de routes zijn opgenomen, maar een gezonde fietser kan deze klimmetjes gemakkelijk nemen. Bovendien is het Noordlimburgs Fietsweekend geen wedstrijd. We rekenen op veel enthousiaste fietsers en uiteraard zonnig weer. Schrijf u daarom nu in en wacht niet tot de inschrijving gesloten wordt, omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Welkom op de website van het Limburgs Fietsweekend. Een nieuw initiatief op fietsgebied met inmiddels twee succesvolle edities door het mooie Noord-Limburg en Oost-Brabant.

U kunt zelf kiezen uit fietsroutes van 30 of 60 km om in uw eigen tempo over verkeersluwe wegen en fietspaden te fietsen. De fietsroutes op zaterdag en zondag zijn totaal verschillend en de route van 60 km overlapt maar gedeeltelijk met die van 30 km.

Onderweg zijn er controleposten waar u kunt rusten en iets eten en drinken. De fietsroutes zijn volledig uitgepijld en op drukke verkeerspunten staan verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek. Voldoende redenen om de derde editie in uw agenda te noteren. Het Noordlimburgs Fietsweekend biedt voor elk wat wils en staat op en voor gezinnen met kinderen, ouderen met een elektrische fiets en sportieve toerfietsers. Het is ook mogelijk om slechts één dag deel te nemen. Het Limburgs Fietsweekend wordt georganiseerd door Schutterij/Gilde Sint Dionysius uit het Noordlimburgse Heijen. Start- en finishplaats is gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen. Kijk verder op deze site voor aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving en verdere informatie over de fietsroutes.

Tot ziens in ons mooie Noord-Limburg!

Agenda

23 juni 2018
09:00AM - 05:00PM
3e editie Noordlimburgs Fietsweekend
24 juni 2018
09:00AM - 05:00PM
3e editie Noordlimburgs Fietsweekend

Het weer